Email Image

#8 | Φεβρουάριος 2024

Κόμβος Καινοτομίας
για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση
GR digiGOV-innoHUB


Email Image

Ο Ευρωπαϊκός Κόμβος Καινοτομίας για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση – GR digiGOV-innoHUB τιμήθηκε για την ολοκλήρωση της 1ης και της 2ης φάσης της υπηρεσίας αξιολόγησης της ψηφιακής ωρίμανσης (DMA)

Ο κόμβος τιμήθηκε για την εξαιρετική επίτευξή του τόσο της 1ης όσο και της 2ης φάσης ολοκλήρωσης της υπηρεσίας αξιολόγησης της ψηφιακής ωρίμανσης (DMA), όπως ανακοινώθηκε από το Δίκτυο Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας (EDIH).



Περισσότερα





Email Image
Συμπεράσματα από το διαδικτυακό εργαστήριο για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Δημόσιου Τομέα

Δυναμικό παρών έδωσε ο Ευρωπαϊκός Κόμβος Καινοτομίας για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση GR digiGOV-innoHUB στις 21 Φεβρουαρίου, στο διαδικτυακό εργαστήριο για τoν Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Δημόσιου Τομέα.




Περισσότερα


Email Image
Απολογισμός Εκδήλωσης Ενημέρωσης για το «Μαραθώνιο Καινοτομίας Hackathon for Health and Wellness Crete 2024»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εναρκτήρια Ενημερωτική Εκδήλωση για το Hackathon for Health and Wellness Crete 2024 που θα διεξαχθεί 20-21 Απριλίου 2024, παράλληλα στο Ηράκλειο και στην Αθήνα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου.




Περισσότερα


Email Image
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκαινιάζει δέσμη μέτρων για την καινοτομία στον τομέα της ΤΝ για τη στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων και SMEs στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δρομολόγησε δέσμη μέτρων ώστε να στηρίξει ευρωπαϊκές νεοφυείς επιχειρήσεις κατά την ανάπτυξη αξιόπιστης τεχνητής νοημοσύνης (ΤΝ) που σέβεται τις αξίες και τους κανόνες της ΕΕ. 




Περισσότερα


Email Image
To Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε την Interoperable Europe Act

Η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πραγματοποίησε την πρώτη ανάγνωση σχετικά με την πρόταση της Πράξης για τη Διαλειτουργική Ευρώπη τη Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου. Με μεγάλη πλειοψηφία, το Κοινοβούλιο ενέκρινε συντριπτικά τον νόμο. 




Περισσότερα


Email Image
Νέο μάθημα από την Interoperable Europe Academy: Εισαγωγή στην ΤΝ για τη διαλειτουργικότητα των δημόσιων υπηρεσιών

Καθώς τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης συνεχίζουν να ενισχύουν την ικανότητά τους να συνδέουν απρόσκοπτα τα δεδομένα και να εξάγουν σημασιολογικές συνδέσεις, η σημασία της αξιοποίησης της ΤΝ για την υποστήριξη της διαλειτουργικότητας γίνεται ολοένα και πιο εμφανής.




Περισσότερα


Περισσότερα θέματα στο digigov.innohub.gr


Εκδηλώσεις 

Email Image
Διαγωνισμός « Hackathon for Health and Wellness Crete 2024» 20-21 Απριλίου 2024

Το Hackathon αποτελεί μία σημαντική πρωτοβουλία για την ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών για τη βελτίωση διαδικασιών και υπηρεσιών στον Δημόσιο Τομέα και στις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σε δραστηριότητες που άπτονται του τομέα εξειδίκευσης «Υγεία και Ευεξία» της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Κρήτης.




Περισσότερα



Εγγραφή στο Newsletter


social
                                                          icon

social
                                                          icon

social
                                                          icon

social
                                                          icon

social
                                                          icon

Email Image