Είστε startup με πρωτοποριακές λύσεις στον τομέα της ενεργειακής απόδοσης;

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό GovTech4All Startup Challenge και συμβάλλετε στην αλλαγή της διαχείρισης ενέργειας σε 6 ευρωπαϊκούς δήμους από τη Λιθουανία, τη Σουηδία, την Ισπανία και την Ελλάδα!

Το GovTech4All Startup Challenge είναι μια σπουδαία ευκαιρία να συνεργαστείτε με τους δήμους για την αντιμετώπιση προκλήσεων που αντιμετωπίζουν ως θεσμικά όργανα, από την ενεργειακή διαχείριση δημόσιων κτιρίων έως την αστική γεωχωρική τρισδιάστατη χαρτογράφηση. Οι καταλληλότερες λύσεις θα εφαρμοστούν πιλοτικά, με την εφαρμογή της μεθόδου σύναψης συμβάσεων Design Contest για την πιλοτική εφαρμογή και την κλιμάκωση της καινοτομίας.

Γιατί να συμμετάσχετε;

  • Συνδεθείτε απευθείας με τοπικές κυβερνήσεις για να εφαρμόσετε τις λύσεις σας.
  • Επιταχύνετε την καινοτομία με πρόσβαση σε ανεκτίμητους πόρους και τεχνογνωσία.
  • Παρουσιάστε τις λύσεις σας σε ένα ευρύ κοινό, τοποθετώντας τη νεοσύστατη επιχείρησή σας ως ηγέτη στον τομέα του GovTech.
  • Έχετε πιλοτική χρηματοδότηση έως και 50 χιλ. ευρώ.

Εξερευνήστε τις προκλήσεις

Εξασφαλίστε τη θέση σας στο GovTech4All Startup Challenge κάνοντας προεγγραφή και θα είστε μεταξύ των πρώτων που θα γνωρίζουν πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία σύναψης δημόσιων συμβάσεων σε κάθε δήμο.

Δείτε περισσότερα εδώ

Σχετικά με το GovTech4All Startup Challenge

Το GovTech Startup Challenge είναι ένας πιλοτικός διαγωνισμός για τη δοκιμή μιας ανοικτής διαδικασίας καινοτομίας και καινοτόμων δημόσιων συμβάσεων σε διασυνοριακό ευρωπαϊκό επίπεδο. Στόχος είναι να φέρει πρωτοποριακές λύσεις από νεοφυείς επιχειρήσεις, scaleups και ΜμΕ για την επίλυση των προκλήσεων των δημόσιων διοικήσεων και να συμβάλλει στην ανάπτυξη μιας ενιαίας ευρωπαϊκής αγοράς GovTech.