24-26 Νοεμβρίου 2023, Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης

Δυναμικό «παρών» θα δώσει ο κόμβος Καινοτομίας για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση GR digiGOV-innoHUB στις Ημέρες Καινοτομίας της Περιφέρειας Κρήτης -Innodays 2023 που θα λάβουν χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις 24 – 26 Νοεμβρίου 2023. Το Innodays αποτελεί το μεγαλύτερο ετήσιο γεγονός για τη διεύρυνση και την ενδυνάμωση του Οικοσυστήματος Καινοτομίας της Κρήτης, καθώς και για την εμβάθυνση των δεσμών και των κοινών δράσεων μεταξύ καινοτόμων επιχειρήσεων και των ερευνητών.

Ο κόμβος GR digiGOV-innoHUB θα παρουσιάσει τις δράσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει, καθώς και το ευρύτερο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας, στις 25 Νοεμβρίου. Θα ακολουθήσει συζήτηση για την ψηφιακή μεταμόρφωση και επιχειρηματικότητα και τη θέση της Κρήτης στο σύγχρονο τεχνολογικό κόσμο.

Επιπλέον, ο κόμβος συμμετέχει στην έκθεση Innodays2023, στο περίπτερο Α18, προκειμένου να έρθει σε επαφή με καινοτόμες επιχειρήσεις, Ιδρύματα και φορείς που αναφέρονται στην Έρευνα και στην Καινοτόμο Επιχειρηματικότητα και να εξερευνηθούν τρόποι συνεργασίας με τοπικές επιχειρήσεις.

Η συμμετοχή του GR digiGOV-innoHUB στις Ημέρες Καινοτομίας αποτελεί μέρος των ενεργειών για την συμπερίληψη των ελληνικών ΜΜΕ, νεοφυών και καινοτόμων επιχειρήσεων, στις προσπάθειες για την ψηφιακή ενδυνάμωση του Δημόσιου Τομέα, πέρα από γεωγραφικά όρια.

Διοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης

Υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας – Υπουργείο Ανάπτυξης

Υλοποίηση: Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας Περιφέρειας Κρήτης, Περιφερειακή Αναπτυξιακή Εταιρία Κρήτης ΑΕ